Orga-Rack & Orga-Box

Hulp nodig om te weten welke opstelling in uw ruimte past?

Bel mij voor persoonlijk advies!

Jan Pissierssens

uw klassementscoach

Z

8 rijen binnen bereikbare hoogte

Z

gemakkelijk ruimte maken binnen uw klassement

dankzij het doorschuiven van de Orga-Boxen

Z

Modulair, naadloos koppelbaar tot elke lengte

zodat u de Orga-boxen niet moet uitnemen om ze te verplaatsen in het rek

Z

Pootstellen tot plafondhoogte (tot 290cm of aangepast)

Z

Multifunctioneel

U kunt Orga-Rack uitrusten met rails voor Orga-boxen, maar ook legborden, telescopisch consultatieborden of zijwanden zijn beschikbaar voor extra afwerking

Orga-Box longueur 30,5cm et 38cm, cassette pour rangement dossiers

Orga-Rack

Het compacte archiefrek met Boxen

Orga-Box longueur 30,5cm et 38cm, cassette pour rangement dossiers

Orga-Box

creëert overzicht in uw klassement

Orga-Rack

Economisch koppelbaar opbergrek met ultieme efficiency

De Orga-Rack opbergrekken combineren kwaliteit en kosteneffectiviteit. Zij zijn ontworpen voor hoge-capaciteitopberging met maximale toegang en overzicht. Door modulair uit te bouwen, kunt u met Orga-Rack iedere ruimte optimaal benutten. Bovendien zullen de aanbouwelementen iedere groei moeiteloos opvangen.

8 rijen perfect bereikbaar

Met pootstellen van 230 cm hoog bergt u 8 rijen klassement perfect bereikbaar weg. Stevige L-poten voor enkelzijdige rekken en T-poten voor dubbelzijdige rekken zijn de basiselementen van het Aries Orga-Rack systeem en deze worden voorzien van verbindings-balken. De poten staan steeds op regelbare stelschroefdoppen zodat iedere oneffenheid perfect uitgenivelleerd kan worden (20 mm regelbaar).
Multi-functionele inrichtingen
De poten hebben iedere 15 mm gleuven, zodat alle elementen op minimale afstand van elkaar kunnen worden opgehangen.
Hierdoor gaat geen ruimte verloren tussen twee opbergniveau’s.
Aries Orga-Rack systemen kunnen uitgerust worden met legborden, met een telescopisch uittrekbaar werk- of consultatieplateau, met rails van Orga-Boxen en met tal van andere handige toebehoren. Bovendien kunnen de rekken bekleed worden met een fraaie ombouw, zodat het geheel zorgt voor een “stofarme” opberging.
Standaard wordt het Aries Orga-Rack systeem uitgevoerd met rails en Orga-Boxen, die zorgen voor een perfecte opberging van dossier-mappen. Bovendien kunnen modules naadloos gekoppeld worden zodat boxen over de hele lengte kunnen doorgeschoven worden.
Orga-Rack archiefrek met 8 rijen Orga-Boxen binnen bereikbare hoogte
Orga-Rack archiefrek in archiefruimte

Orga-Rack in een archiefruimte

Orga-Rack kan aangepast worden aan alle vereisten betreffende de inrichting. Met dubbelzijdige pootstellen kunt u stabiele rekken plaatsen midden in de ruimte. Met pootstellen tot plafondhoogte kunt u maximaal de vloercapaciteit benutten.
  • Orga-Rack pootstellen zijn beschikbaar tot 290cm hoog.
  • Enkelzijdige en dubbelzijdige pootstellen voor vrijstaande rekken!

“De keuze van het opbergmeubel bepaalt het plaatsgebruik van uw klassement!”

Jan Pissierssens

uw klassementscoach

Orga-Box

Orga-Box 30,5cm of 38cm lang, cassette voor dossieropberging

Orgabox: schept orde in uw kasten en rekken

De Orga-box maakt van onbruikbare papierstapels handige, in groep geplaatste, snel toegankelijke en lokaliseerbare dossiers die u nooit hoeft te zoeken.
Door het perfecte concept schept de Orga-Box overal orde in uw kantoor. Zowel in een kast (staand op een legbord) als op uw bureel komt de Orga-Box van pas voor het besparen van plaats. Ariës gebruikt de Orga-Box in haar meest efficiënte document-opberging. Deze boxen passen tevens in de meest courante kasten, u hoeft dus zeker geen nieuw meubilair aan te kopen om uw staand-lateraal klassement perfect te ordenen.

Techniek en Kwaliteit

De standaard Orga-Box is uitgevoerd in de afmetingen B 150 x H 234 mm en verkrijgbaar in een lengte van 305 mm en 380 mm. De Orga-Box is verkrijgbaar in de kleur grijs voor beide maten. De Orga-Box kan eveneens aan de muur worden opgehangen d.m.v. Orga-Box latten. De latten zijn verpakt per twee stuks en kunnen samen 4 Orga-Boxen dragen.
Orga-Box 2 lengtes

Orga-Boxen zijn verkrijgbaar in 380 mm en 305 mm diep, in de korte box ziet U tevens een tussenschot afgebeeld. Uw mappen blijven hierdoor netjes rechtopstaan, ookin een niet volledig gevulde Orga-Box.

Orga-Box past in elke kast, , cassette voor dossieropberging

De Orga-Box past altijd in elk meubel, ook in uw bestaande kasten.

Orga-Box ophangrail

Orga-Box latten: een handige manier om boxen aan uw muur te bevestigen

Orga-Box houder

Organiseer uw bureel met de handige Deskfile

Met onze Deskfile kunt u mappen, dossiers in behandeling of zelfs tijdschriften netjes op uw bureel houden. U kunt 2 Boxen aan de bureauhouder haken, zo blijft alles netjes op zijn plaats. Ideaal voor documenten die u vaak wilt kunnen raadplegen en u dus op uw bureau wilt bijhouden. Denk eraan dat rechtop staande dossiers veel sneller te consulteren zijn dan een stapel. Op het eind van de dag kunt u de Boxen in uw kast achter slot wegzetten. De Boxen van de Deskfile zijn steeds voorzien van een tussenschot zodat de mappen en dossiers netjes blijven staan, ook al is de Box niet volledig gevuld.