Systeemkasten – Freestor

Z

7 rijen klassement in een kantoorkast

dankzij het unieke systeemlegbord. 7 rijen in 1 kast is uniek op de markt!

Z

Met een systeemlegbord dat NOOIT doorbuigt

dankzij het unieke ontwerp (met een rug van 15cm hoog), kan het legbord nooit doorbuigen al is het slechts 12mm dik. Wat u weer ruimte oplevert in de kast (tov 3cm dikte bij standaard kantoorkasten)

Z

Mappensteunen kunnen nooit schuiven

omdat ze op 3 punten in het systeemlegbord grijpen

Z

Uw kast is een opbergsysteem

dankzij het unieke gamma inbouwelementen

Z

Inbouwelementen in te bouwen per 12mm

zodat uw kast optimaal ingericht wordt

“Denk eraan uw kast zo slim mogelijk in te richten. Daar zit de echte ruimtebesparing. Daardoor kunt u minder kasten aankopen.”

Jan Pissierssens

uw klassementscoach

Ariës systeemkasten

Als enige op de markt kunt u in de Flexiform systeemkasten tot 7 rijen klassement plaatsen!

Flexiform – Freestor

Multifuntionele kasten met maximale opbergcapaciteit

De basis voor Flexiform systeemkasten zit in het uitgekiend ontwerp. Efficienter gebruik, daar gaat het om bij iedere opbergkast. Door de talloze indelingsmogelijkheden binnenin de kast wordt het volume van de kast optimaal benut. Flexiform systeemkasten kunnen op 1001 manieren worden ingedeeld, uitgebreid en aangepast. Dit levert een maximum aan opbergmogelijkheden in elke specifieke situatie.

De basis voor de Flexiform kast, zit aldus in het uitgekiende ontwerp. De roldeuren verdwijnen geheel in de zijkant van de kast en storen daarmee nooit de gebruiker. Openslaande en openstaande deuren, zoals bij gewone kasten, behoren hierdoor tevens voorgoed tot het verleden. Bovendien zijn de legborden hierdoor over de gehele breedte toegankelijk en benutbaar. In de kast is het mogelijk om de legborden om de 12 mm in de hoogte te verstellen.

Met het praktische instelsysteem is een indeling heel gemakkelijk en snel te veranderen. Bovendien maakt het uitgebreide assortiment aan inbouwaccessoires een optimaal efficiente indeling mogelijk.

Maak van uw kast een opberginstrument met de Freestor – inbouwelementen: de mogelijkheden zijn oneindig

De Freestor systeemkasten zijn betreffende de inrichtingsmogelijkheden ongeëvenaard. Hiermee kunt u uw systeemkasten optimaal inrichten zodat u geen ruimte verliest. Dankzij de uitgekiende inbouwelementen richt u uw kast helemaal in volgens uw eigen wensen en behoeften. Uiteindelijk hebt u minder kasten nodig en bespaart u tot 50% op uw kastenbudget.

systeemlegbord

Het unieke systeemlegbord van Flexiform

systeemlegbord met mappensteunen

Dankzij het unieke systeemlegbord zijn uw mappen altijd perfect gesteund

Het systeemlegbord van Flexiform is voorzien van een opstaande rug. Hierdoor wordt het legbord zeer stijf en plooit het absoluut nooit. Bovendien kunnen we met die rug de mappensteunen niet alleen onderaan, maar ook bovenaan vastzetten. De mappensteunen worden dus op 3 paatsen geblokkeerd en gaan dus noit schuiven. Tot slot laten de gleuven iedere 12mm toe de mappensteunen perfect te plaatsen volgens de noodzaak. 

Freestor inbouwelementen: net als de kasten zelf tot in de kleinste details afgewerkt

Wilt u een ontwerp van kastinrichting voor uw specifieke behoefte?

Ariës ontwerpt de inrichting van uw kasten op maat

Ariës Systeemkasten met diverse opbergsystemen, bespaar tot 60% plaats!

Met hetzelfde aantal dossiers en exact dezelfde vulling nemen staand laterale mappen altijd de minste plaats in.
In de kast rechts ziet u het: op elke rij is het aantal dossiers hetzelfde (70 stuks) en de vulling is ook dezelfde (70 catalogi van Ariës).
ziet u het verschil in plaatsgebruik?

Ariës vergelijkingskast met verschillende opbergsystemen