Wilt u maatwerkkasten gebruiken bij de inrichting van uw kantoor om de uitstraling ervan maximaal te laten aansluiten bij uw wensen? Dan blijft nog steeds de vraag: hoe kunnen we die kasten efficiënt inrichten?”
Om deze vraag optimaal te beantwoorden voorziet Freestor de mogelijkheid om staal inbouwelementen met hun talloze mogelijkheden en voordelen te voorzien in uw maatkasten.
De inbouwelelementen van de Freestor kasten kunnen in iedere maatkast ingebouwd worden. Zodoende worden de inrichtingsmogelijkheden van uw kasten eindeloos en kunt u uw kasten optimaal inrichten zodat u geen ruimte verliest.

Ariës mappen in maatwerkkast

Dankzij de uitgekiende inbouwelementen richt u uw kast helemaal in volgens uw eigen wensen en behoeften.
Met het uittrekbaar consultatieplateau kunt uw even aan de kast een dossier consulteren. Hebt u het plateau niet nodig, bergt u het weg tussen de legborden met minimaal plaatsverlies.
Het systeemlegbord met de mappensteunen zorgt ervoor dat uw dossiers altijd perfect ondersteund zijn. Dankzij de een opstaande rug is dit systeemlegbord uitermate stijf en buigt het absoluut nooit door.
Wilt u het kleine kantoormateriaal wegbergen zodat u er toch goed bij kunt? De ondiepe lade met verdelers is hiervoor speciaal ontworpen.
Of hebt u bepaalde folders of voorbedrukte formulieren in gebruik? Dan zijn de aflegvakken een ideale oplossing, met hoogte 3,5cm of 10cm.

Combineer dus de esthetiek van uw maatkasten aan efficiënte inrichting! Alleen zo kunt u de opbergruimte die uw kasten u bieden optimaal benutten.

Jan Pissierssens,

klassementscoach

 

Aries klassement in maatkast
Ariës Freestor systeemkasten
uittrekframe voor hangmappen met ruiters aan bovenzijde
systeemlegbord met mappensteunen
aflegvakjes